Nieuws

Open dag bij de brandweer

affiche open dag brandweer

Op zaterdag 16 september nodigt Brandweer Zone Kempen je uit op hun open dag. Van 10 tot 17 uur staan de brandweerlui klaar met demonstraties. Ze tonen hoe ze te werk gaan bij het bevrijden van een persoon uit een wagen, de duikers geven een demo in een duiktank en je kan de belangrijkste voertuigen en het brandweermateriaal van dichtbij bekijken. Wil je brandweerman worden? Op de open dag kan je je kandidaat stellen.

Voor de kids halen de brandweermannen alles uit de kast. Altijd al gedroomd om met een brandweerslang te spuiten? Of benieuwd hoe je eruitziet met een echte brandweeroutfit? Je kan op de open dag ook een rit maken in een brandweerwagen. Breng zeker de kleurplaat mee die je op school kreeg, je kan namelijk een persoonlijke rondleiding in de kazerne winnen.

 

Kom je met de fiets? Perfect, want er is een grote fietsparking. De auto kan je parkeren op de parking van het Forum van het OPZ en langs Stelenseweg. Op Stelenseweg geldt voor één dag eenrichtingsverkeer vanaf Dr.-Sanodreef tot aan het kruispunt Pas-Waterstraat in de richting van het centrum. De hoofdingang en bijhorende parking worden vrijgehouden voor interventies en politie.

 

meer info: Brandweer zone Kempen, 014 56 66 30, brandweer@geel.be

Datum van het bericht: dinsdag 05 september 2017